Dobrý den,
vrátilo se mi ze SFŽP výčet zjištěných nedostatků a chtějí doložit výpočet redukčních činitelů b, dá se nějak získat z výpočtu?
Děkuji
výpočet redukčních činitelů
-
- PROTECH
- Kontaktovat uživatele:
Re: výpočet redukčních činitelů
Mám zpracovaný dokument, kde je vysvětlení metodiky výpočtu redukčních činitelů "b". Již jsem ho zasílal nějakému úředníkovi na SFŽP a současně jsem zaslal kopii na vědomí na SFŽP do Prahy.
Pošlete mi kontakt na příslušného úředníka, já mu požadovanou teorii zašlu. Kopii Vám pošlu samozřejmě i na Vás.
Výpočet redukčního činitele b provádí program podle ČSN EN ISO 13 789 na základě zadání pomocné zóny.
Pokud zadáte teplotu v nevytápěném prostoru, kterou si vymyslíte, mohou požadovat doložení Vámi použitých hodnot. To pak je jiný problém.
Pošlete mi kontakt na příslušného úředníka, já mu požadovanou teorii zašlu. Kopii Vám pošlu samozřejmě i na Vás.
Výpočet redukčního činitele b provádí program podle ČSN EN ISO 13 789 na základě zadání pomocné zóny.
Pokud zadáte teplotu v nevytápěném prostoru, kterou si vymyslíte, mohou požadovat doložení Vámi použitých hodnot. To pak je jiný problém.