Editace zpátečky

Dimenzování otopných soustav
Odpovědět
M. Weinreb

Editace zpátečky

Příspěvek od M. Weinreb »

V programu DIMOSW mi vadí jedna věc, nepoužiju-li v zadávání úseků přípojku, program automaticky zaškrtne "editovat zpátečku" čímž je nutné zadávané hodnoty bud složitě kontrolovat nebo otevřít okno editace úseku a odškrtnout editaci zpátečky ovšem při následovném uložení souboru a znovu načtení jsou opět zaškrtané úseky kde není uvedena přípojka a změny se opět musí provádět 2x. Tato automatická funkce se mi jeví zbytečná, předem díky za odpověd.
Zdenek Rysavy
PROTECH
PROTECH
Příspěvky: 697
Registrován: 08 pro 2005, 18:41
Bydliště: Novy Bor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek Rysavy »

Příznak Editovat zpátečku se aktivuje u úseku v případě, kdy zpětný úsek není kopíí přívodního úseku. Porovnávají se veličiny L, DN, Zp a Zk. Podařilo se nám najít proces, který u některých typů přípojek chybně aktivoval nastavní příznaku Editovat zpátečku. Nová verze programu DIMOSW bude na CD 345, které bude v průběhu příštího týdne umístěno ke stažení na www.protech.cz. Pokud Vám Vaše připojení na internet neumožňuje stáhnout si CD z www.protech.cz, zašleme Vám ho poštou.
Výběr sloupců na kartě Zadání úseků umožňuje zobrazení zmíněných veličin i ve zpětném úseku. To usnadňuje kontrolu, jaké hodnoty u zmíněných veličin jsou uloženy u zpětného úseku.
Odpovědět