Aktualizace vs. IDTK
Aktualizace vs. IDTK
Nevím, jak u ostatních, ale často se mi stává, že po aktualizaci se mi vrací stará verze zadávání konstrukcí (bez tabulek IDTK) - program TV se rovnou přepne do TOB. Před každou novou aktualizací tedy musím vymazat ze složky Protech/Aktualizace soubor servis.dta. Pak teprve po aktualizaci (nebo přeinstalaci) vyběhne při zadávání nové konstrukce tabulka normových hodnot pro výběr IDTK a následně způsob zadání konstrukce.
-
- PROTECH
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktualizace vs. IDTK
V programu TV / Nástroje / Možnosti / Obecné je zaškrtávátko "Nepoužívat zobrazení pro TV2015", kterým si můžete zapnout /vypnout zobrazení okna s IDTK konstrukcí. S tím pak souvisí ještě obsah některých dalších oken.
Mě se to stává stále. Po instalaci Protechu se mi normálně zobrazuje v zadávání konstrukcí sloupec s IDTK i příslušné tlačítko vpravo. Po několika dnech, najednou sloupec i tlačítko IDTK zmizí, resp. se protech přepne do staršího zobrazení. Včera jsem protech přeinstaloval a zatrhl "Nepoužívat zobrazení pro TV2015" a dnes opět staré zobrazení bez IDTK...
-
- PROTECH
- Kontaktovat uživatele:
Požadavek na zobrazení Seznamem typů konstrukcí a jejich IDTK lze "zapnout" v Nástroje/Možnosti/Obecné. Pak se to uloží do registrů po instalaci
další verze by mělo zůstávat políčko pro zaškrtnutí prázdné. Viz snímek.
další verze by mělo zůstávat políčko pro zaškrtnutí prázdné. Viz snímek.
Já s tím IDTK bojuji od exportu do Energie. Výplně se mi umístí do neprůsvitných konstrukcí. V Energii nemůžu zařazení nijak změnit.
V Protechu se mi nezobrazí IDTK, i když nemám volbu zatrženou. Nemůžu IDTK ani v Protechu nijak zkontrolovat ani změnit. Bojuji s tím tak, že první výplň zkopíruji a přejmenuji, ono se to pak nějak zvrtne a změněná a ostatní nezměněné výplně se do Energie načtou správně.
Bylo by možné v příští aktualizaci Protechu nechat IDTK natvrdo zobrazené a měnitelné u každé jednotlivé konstrukce?
V Protechu se mi nezobrazí IDTK, i když nemám volbu zatrženou. Nemůžu IDTK ani v Protechu nijak zkontrolovat ani změnit. Bojuji s tím tak, že první výplň zkopíruji a přejmenuji, ono se to pak nějak zvrtne a změněná a ostatní nezměněné výplně se do Energie načtou správně.
Bylo by možné v příští aktualizaci Protechu nechat IDTK natvrdo zobrazené a měnitelné u každé jednotlivé konstrukce?
-
- PROTECH
- Kontaktovat uživatele:
V roce 2015 jsme vydali modul TV2015, který slouží k podpoře zpracování průkazů a žádostí k NZÚ.
Součástí této podpory bylo i zavedení IDTK. Modul jste si doposud nezakoupil. Nemůžete tudíž konstrukcím IDTK přiřazovat.
Součástí této podpory bylo i zavedení IDTK. Modul jste si doposud nezakoupil. Nemůžete tudíž konstrukcím IDTK přiřazovat.